Deformacja po biopsji mammotomicznej

Deformacja po biopsji mammotomicznej

Joanna  |  Gość  |  małopolskie
Witam,

Jestem prawie 2 miesiace po biopsji mammotomicznej prawej piersi (gruczolakowlokniak kilku milimetrowy). Niestety miesiąc po biopsji musiałam mieć wykonaną punkcję ze względu na 2 cm krwiaka (powiklanie). 2 tygodnie po punkcji z krwiaka pozostało 20% (opinia lekarza chirurga), ale niestety pozostało rowniez wklęśnięcie w piersi, które jest widoczne i deformuje piers. Dodam jeszcze, że jestem osobą bardzo szczupłą. Proszę o radę, czy pozostaje w moim przypadku teraz już tylko chirurgia plastyczna, aby piersi przywrócić dawny kształt? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Joanna
Więcej opinii na ten temat
Podniesienie piersi z lipotransferem
Modelowanie piersi (Lifting piersi, Mastopeksja)
  Warto
7.02. 2018 Dr Paciorek wykonywał u mnie podniesienie piersi z lipotransferem. Dr zrobił świetną robotę, moje piersi wreszcie są stojące :-) wcześniej po 2 ciążach i długotrwałych karmieniach... Więcej 

Zasięgnij opinii specjalisty w dziedzinie Modelowanie piersi (Lifting piersi, Mastopeksja)

Powiązane videa

Transparentny Lekarz
Specjaliści w Twojej okolicy