Podniesienie piersi już po operacji powiększenia implantem

Podniesienie piersi już po operacji powiększenia implantem

Ilka1980  |  Gość  |  kujawsko-pomorskie
  • 1 odpowiedzi
Witam. Jestem po operacji powiększenia piersi Ale dziś już żałuję że nie wykonałam dodatkowo ich podniesienia. Jestem po trzech porodach i trzy razy karmiłam piersią. Miałam obwisły biust A teraz mam bardziej wypełniony i tylko nieznacznie podniosły mi się brodawki ok 2 cm max. Czy przy kolejnej operacji implanty które teraz mam trzeba będzie wyrzucić ?czy wystarczy tylko wyciąć nadmiar skóry i pozostać przy tych implantach.dodam że operacje miałam 12 dni temu.
dr n. med. Janusz Jastrzębski  |  Premium member  |  Chirurgia Ogólna  |  Jastrzębie Zdrój, Katowice
  • 252 odpowiedzi
  • 40 Lubię to
Witam.
Proszę poczekać parę miesięcy i wrócić do tematu.
Janusz Jastrzębski
Więcej opinii na ten temat
Podniesienie piersi z lipotransferem
Modelowanie piersi (Lifting piersi, Mastopeksja)
  Warto
7.02. 2018 Dr Paciorek wykonywał u mnie podniesienie piersi z lipotransferem. Dr zrobił świetną robotę, moje piersi wreszcie są stojące :-) wcześniej po 2 ciążach i długotrwałych karmieniach... Więcej 

Zasięgnij opinii specjalisty w dziedzinie Modelowanie piersi (Lifting piersi, Mastopeksja)

Powiązane videa

Transparentny Lekarz
Specjaliści w Twojej okolicy