Implanty 350cc pod gruczoł - wymiana na większy implant pod mięsień - efekt wypełnienia skóry

Implanty 350cc pod gruczoł - wymiana na większy implant pod mięsień - efekt wypełnienia skóry

Lola29  |  Gość  |  śląskie
Witam mam obecnie implanty 350cc wysoki profil pod groczol mam lekko obwisle skórę j jestem po konsultacji z lekarzem z którym zdecydowaliśmy się na rozmiar 645 Ponieważ zależy mi na maksymalnym efekcie pan doktor jednak nie chce zdecydować się na lifting lub podniesienie piersi przez otoczkę za moją namową implant ma zostać umieszczony pod mięśniem czy tak duży implant umieszczony pod mięśniem może ładnie wypełnić skórę bez liftingu czy podnoszenia boję się że drugi raz będę niezadowolona pierwsze piersi bardzo opadły i ten efekt to mi się nie podoba
Dr Jerzy M. Chęciński  |  Premium member  |  Chirurgia Plastyczna  |  Warszawa
  • 2956 odpowiedzi
  • 208 Lubię to
Witam,

Trudno jest wydawać opinię nie widząc pacjentki.
Włożenie tak dużych implantów jest ryzykowne dla obciążenia skóry . Myślę, że ostateczna opinia bez obejrzenia pacjentki jest nie możliwa.

Pozdrawiam
Dr Jerzy Chęciński
Klinika Chęciński
Spec. chir. plast. Jerzy Wilgus  |  Premium member  |  Chirurgia Plastyczna  |  Katowice
  • 50 odpowiedzi
Dzień dobry.
Zapraszam na konsultacje. Na szereg pytań można odpowiedzieć wyłącznie po obejrzeniu Pacjenta.
Gdyby była Pani zainteresowana taką konsultacją proszę zadzwonić pod numer telefonu +  48 3... Pokaż 48 32 2524040  Telefon w godz.8-16 (w dni powszednie) , ewentualnie pod numerem telefonu +  48 6... Pokaż 48 693 866 118  Telefon ( w tych samych godzinach ).
Pozdrawiam serdecznie,
Jerzy Wilgus
Klinika Wiatroszak - ESTmedica  |  Premium member  |  Wrocław, Legnica
  • 106 odpowiedzi
  • 12 Lubię to
Dzień dobry,
Bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres info@klinikawiatroszak.pl
Po analizie zdjęć poinformujemy Panią o zakresie zabiegu.Pozdrawiam dr Krzysztof Czopkiewicz
Dr n. med. Tadeusz Witwicki  |  Basic member  |  Chirurgia Plastyczna  |  Warszawa
  • 410 odpowiedzi
  • 61 Lubię to
Dzień dobry,
Odpowiedzi na Pani pytania wymagają osobistej konsultacji. W trakcie osobistej konsultacji można zobaczyć jak będzie Pani wyglądała z tak dużymi implantami - czy będzie się Pani sobie podobać, czy konieczna jest tak duża objętość. Być może wystarczy lifting okołootoczkowy lub podwieszenie obwisłości skóry na niciach Aptos. Obecnie uważa się, że wprowadzanie implantów pod mięsień jest bezpieczniejsze dla pacjentki i daje dłużej trwające, dobre wyniki.
Pozdrawiam,
T.Witwicki
XXXXXXXXXXXXXXXXX
dr Anna Olender  |  Premium member  |  Chirurgia Plastyczna  |  Katowice, Żarki Letnisko
  • 70 odpowiedzi
  • 8 Lubię to
Witam ,
wszystko zależy od stanu miejscowego Pani piersi , ale tak duża pojemność implantu spowoduje z czasem zanik własnej podskórej tkanki tłuszczowej , a co za tym idzie szybciej dojdzie do efektów niepożądanych.Pozdrawiam.Anna Olender.www.drolender.pl
Więcej opinii na ten temat

Powiązane videa

Opadające piersi

18.04.2018

Po ciąży i karmieniu opadające piersi często wymagają wsparcia lekarskiego. Można wypełnić piersi implantami czy dokonać chirurgicznego... Więcej 

Transparentny Lekarz
Specjaliści w Twojej okolicy