Powiększanie biustu (rozmiar D) implantami okrągłymi

Powiększanie biustu (rozmiar D) implantami okrągłymi

Mali  |  Gość  |  śląskie
Naturalne D (opadnięte) pragnienie implantów okrągłych. Gdzie? W miare 💲cenowo?
  • 1314 odpowiedzi
  • 307 Lubię to
Dzień dobry.
Patrząc tylko na zdjęcia, to prawdopodobnie wymaga Pani zabiegu tzw. mastopeksji i/lub implantacji.
Pozdrawiam serdecznie.
dr. n. med. Kamil Pietrasik  |  Premium member  |  Chirurgia Plastyczna  |  Warszawa
  • 249 odpowiedzi
  • 67 Lubię to
Szanowna Pani
Zdjęcie niestety nie jest najlepszej jakości a poza tym selfie czyli ma Pani uniesione ramiona więc może nie oddawać dokładnie stanu rzeczywistego. Jeżeli udałoby się Pani przesłać zdjęcia lepszej jakości z przodu i z obydwu boków na mój adres, który znajdzie Pani na stronie drpietrasik.pl moja opinia byłaby bardziej miarodajna. Na pierwszy rzut oka wymaga Pani raczej podniesienia piersi, które nie są małe. Jest wiele zmiennych i bez konsultacji i zbadania Pani chociażby jakości skóry, wykonania pomiarów i wizualizacji, poznania Pani oczekiwań trudno jest dać miarodajną odpowiedź.
W załączeniu zdjęcia kilku moich pacjentek po podniesieniu piersi jak i podniesieniu z powiększeniem.
Pozdrawiam serdecznie
dr n. med. Janusz Jastrzębski  |  Premium member  |  Chirurgia Ogólna  |  Jastrzębie Zdrój
  • 246 odpowiedzi
  • 78 Lubię to
Dzień dobry.
Patrząc na zdjęcie, nie najlepszej jakości, bardziej wymaga Pani zabiegu mastopeksji i ewentualnie w dalszej części włożenia implantu. Konieczna jest osobista wizyta.
Pozdrawiam.
Janusz Jastrzębski
Dr Jerzy M. Chęciński  |  Premium member  |  Chirurgia Plastyczna  |  Warszawa
  • 2350 odpowiedzi
  • 220 Lubię to
Dzień dobry,

Najlepszym rozwiązaniem w Pani przypadku jest operacja dwu etapowa - powiększenie piersi implantami i podniesienie.

Pozdrawiam
Klinika Chęciński
MUDr. Libor Polák  |  Premium member  |  Chirurgia Plastyczna  |  Ostrava, Frýdek-Místek, Brno, Hodonín
  • 921 odpowiedzi
  • 55 Lubię to
Dzieň dobry.U pani by byla možliwošč powiekszenia implantami okreglymi 450 cc pod gruczol,cena jest 2400 Euro,albo podniesenie piersi s implantami 350 cc,cena jest 3900 na mojej klinice Polmedicana w Ostravie.
Na konsultacju prosze sie umowcz / w jazyku polskim/ pod numerem +  420 ... Pokaż 420 607 115 715  Telefon .
Do widzenia,
Libor Polák Dr.med.
dr n. med. Marcin Sierociński  |  Basic member  |  Chirurgia Plastyczna  |  Katowice
  • 957 odpowiedzi
  • 158 Lubię to
W pierwszym rzędzie proszę pomyśleć o konsultacji u chirurga plastyka. Na podstawie zdjęcia nie sposób ocenić czy to o czym Pani myśli jest trafnym rozwiązaniem.

Więcej opinii na ten temat

Powiększanie piersi (Augmentacja) - Powiązane videa

Transparentny Lekarz
Specjaliści w Twojej okolicy