69 11

dr. n. med. Kamil Pietrasik

(5.0) 100% poleca
Dodaj opinię
3 ośrodki w Mazowieckie
Zobacz mapę
Zwykle odpowiada w ciągu 9 godzin
Nr prawa do wykonywania zawodu lekarza 9179684
Zobacz telefon
Gabinet online: wideokonsultacje

Transparent doctor

Specjalista jest otwarty na opinie pacjentów o zabiegu

dr. n. med. Kamil Pietrasik
(5.0) 100% poleca

Opinie (42)

5.0
ogólna ocena
100% poleca
Napisz opinię
Jestem rok po operacji powiększenia piersi u dr. Pietrasika. Przed zabiegiem doktor bardzo dokładnie wyjaśnił mi jak zachowują się implanty Motiva oraz pomógł wybrać odpowiedni rozmiar. Operacja przebiegła bardzo pomyślnie. Od samego początku, zarówno przed, jak i po zabiegu, czułam się zaopiekowana i bezpieczna. Doktor zawsze odpisywał tego samego dnia, jeżeli miałam pytania. Minął rok, a moje piersi są idealne. Jeżeli miałabym jeszcze raz podjąć się zabiegu, to tylko u dr. Pietrasika. Zdecydowanie polecam.
Pan doktor jest wspaniałym profesjonalistą i artystą w swoim zawodzie, żałuję, że wcześniej nie zrobiłam sobie operacji powiększenia i podniesienia piersi. Być moze oszczędziłabym sobie kilku lat kompleksów. Efekt jest zachwycający, blizny niewidoczne, zaś sama operacja bezbolesna. Drobny ból pleców mija po wzięciu Dorety (spałam na plecach jak dziecko). Implanty są miękkie i mają naturalną linię piersi.
Gorąco polecam. Poddałem się korekcie powiek górnych i jestem bardzo zadowolony z efektu jak i podejścia Doktora. Przed zabiegiem wszystko było dla mnie jasne, sam zabieg może mało przyjemny ale warty efektu.
Pan doktor odpowiedział na wszystkie moje pytania w czasie wizyty konsultacyjnej dotyczącej korekty uszu. W czasie konsultacji otrzymałam wszystkie informacje dotyczace operacji, jej przebiegu i ewentualnych powikłań. Jestem bardzo zadowolona z efektów operacji. Serdecznie polecam!
dr. n. med. Kamil Pietrasik
dr. n. med. Kamil Pietrasik · 22 lut 2021
Dziękuję za miłe słowa i współpracę.
To była prawdziwa przyjemność.
Pozdrawiam serdecznie
Dr n med Kamil Pietrasik
specjalista chirurgii plastycznej
dr. n. med. Kamil Pietrasik udzieli Ci więcej informacji o zabiegu
Spełnij Twoje marzenia!

Historie (37)

Powiększenie i podniesienie piersi
Powiększanie biustu

W listopadzie 2020 r. poddałam się operacji podniesienia i powiększenia piersi (piersi były asymetryczne, bulwiaste, brodawki niewspółmiernie duże do wielkości piersi, zaś skóra wiotka). Operacja przebiegła...

czytaj więcej

Umów wizytę

Umów się na wizytę u tego specjalisty w proponowanych przez nas godzinach. Wybrany ośrodek skontaktuje się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności danej daty.

Umów się na wizytę w klinice:
Poniedziałek 06/12 Wtorek 07/12 Środa 08/12 Czwartek 09/12 Piątek 10/12

Zdjęcia (69)


Filmy (11)

dr. n. med. Kamil Pietrasik udzieli Ci więcej informacji o zabiegu
Spełnij Twoje marzenia!

Odpowiedzi na pytania (139)

Pionowe wgłębienie po abdominoplastyce
Odpowiedź specjalisty · 3 lis 2021

Szanowna Pani, Na pewno operator informował Panią, że wynik ostateczny operacji brzucha będzie po 10-12 miesiącach. Do tego czasu wszystko się goi i nie sposób tego przyspieszyć. Musi Pani uzbroić się w cierpliwość.

Opadająca powieka, jedno oko optycznie mniejsze
Odpowiedź specjalisty · 4 wrz 2019

Szanowna Pani Wykonuję takie zabiegi. Zdjęcia przykładowych moich pacjentek z podobnym problemem znajdzie Pani tutaj Pozdrawiam serdecznie Dr n med Kamil Pietrasik specjalista chirurgii plastycznej

Gruczolaki piersi a operacja powiększenia biustu
Odpowiedź specjalisty · 22 sie 2019

TAk. Ale wcześniej należy wykonać biopsję i badanie hist-pat. wszystkich podejrzanych zmian. Jeżeli okaże się, że są to zmiany łagodne można wykonać zabieg. Pozdrawiam serdecznie Dr n med Kamil Pietrasik specjalista ... czytaj więcej

Wymiana implantów po 10latach?
Odpowiedź specjalisty · 9 sie 2019

Szanowna Pani Zalecam swoim Pacjentkom wykonanie po 10 latach od wszczepienia implantów wykonanie rezonansu magnetycznego piersi. Jeżeli wszystko jest OK nie ma konieczności wymiany implantów a jedynie powtórzenie bad... czytaj więcej

Podniesienie biustu tylko za pomocą implantów?
Odpowiedź specjalisty · 22 lip 2019

Szanowna Pani, Na podstawie zdjęć, które Pani załączyła wydaje się że ma Pani małe ale i opadnięte piersi (Pseudoptoza - opadanie gruczołu) . Najlepszym rozwiązaniem w tego typu sytuacjach jest wykonanie jednoczasowe... czytaj więcej


Artykuły (2)

Blizny po powiększaniu piersi
dr. n. med. Kamil Pietrasik udzieli Ci więcej informacji o zabiegu
Spełnij Twoje marzenia!
dr. n. med. Kamil Pietrasik
(5.0) 42 opinie
- Dodaj opinię