7 tygodni po Mentor 350cc

7 tygodni po Mentor 350cc

M  |  Gość  |  mazowieckie
  • 5 odpowiedzi
Witajcie! Zwracam się z prośba o radę nt. mojego 7-mio tygodniowego biustu. Otóż bardzo martwi mnie dość duża różnica w wielkości piersi- lewa jest pełniejsza. Mentor 350cc pod mięsień. Będę wdzięczna za każdy komentarz.
Kaja88  |  Gość  |  wielkopolskie
  • 26 odpowiedzi
  • 4 Lubię to
W moim przypadku też tak było, piersi do trzech miesięcy się układają, możliwe że jeszcze utrzymuje się opuchlizna. Pozdrawiam
Kiciaa  |  Gość  |  lubuskie
  • 50 odpowiedzi
  • 17 Lubię to
Jak dla mnie sutki są za wysoko ale być może jeszcze się ułożą. Czy implant był pod mięsień? Wyglada jakby był pod gruczoł. Skontaktuj się z lekarzem. Pozdrawiam
M  |  Gość  |  mazowieckie
  • 5 odpowiedzi
Implant pod mięsień. Operator mówi, ze Wszytko jest jak trzeba ale ...

Odpowiedź na: M

Kiciaa  |  Gość  |  lubuskie
  • 50 odpowiedzi
  • 17 Lubię to
Podaj proszę u kogo robiłaś.

Odpowiedź na: Kiciaa

M  |  Gość  |  mazowieckie
  • 5 odpowiedzi
Kiciaa, na chwile obecna zachowam dla siebie. Wiem, ze na najlepsze efekty trzeba poczekać a tu na forum chce poczytać opinie
Kiciaa  |  Gość  |  lubuskie
  • 50 odpowiedzi
  • 17 Lubię to
A u kogo były robione?
Kaja88  |  Gość  |  wielkopolskie
  • 26 odpowiedzi
  • 4 Lubię to
To są implanty okrągłe?
Kaja88  |  Gość  |  wielkopolskie
  • 26 odpowiedzi
  • 4 Lubię to
Jeżeli przed zabiegiem była mała asymetria to po zabiegu równiez tak będzie, moim zdaniem piersi są piękne, zamiast martwić się szczegółami trzeba się cieszyć, piersi nabiorą kształtu po 3 do 6 miesięcy pozdrawiam
M  |  Gość  |  mazowieckie
  • 5 odpowiedzi
Była lekka asymetria, zreszta nie jesteśmy równi ;) ale tu gołym okiem widać, ze asymetria jest i to spora a wyjściowy biust był mały wiec wielkości asymetrii tez małe
Kiciaa  |  Gość  |  lubuskie
  • 50 odpowiedzi
  • 17 Lubię to
Tez uważam ze trzeba jeszcze poczekac ale tu ewidentnie nie ma opuchlizny od góry jak przy włożeniu implantu pod mięsień tylko widać zarys implantu i piersi są nisko.
izabela  |  Gość  |  Provence-Alpes-Cote d'Azur
  • 52 odpowiedzi
  • 1 Lubię to
okragle czy anatomiczne? TEZ TAK MIALAM , mam anatomiczne, po 3 miesiacach mam jeszcze lekka asymetrie, jade na konsultacje, wydaje mis sie ze trzeba cierpliwie czekac , jak pisza dziewczyny 3-6 miesiacy one sie jeszcze ukladaja zgodnie z ruchem miesni i cale cialo sie musi dostosowac, pytaj sie swojego operatora, a pas jeszcze nosisz, pierwsze zdjecie jest na siedzaco?
M  |  Gość  |  mazowieckie
  • 5 odpowiedzi
Tak, pierwsze jest na siedząco. Pasa w ogóle nie miałam w zaleceniach.

Odpowiedź na: M

Kiciaa  |  Gość  |  lubuskie
  • 50 odpowiedzi
  • 17 Lubię to
Wiecie co, wszystko Ok, ale pas nosi się żeby implant zszedł w dół a tu ewidentnie nie ma opuchlizny u góry piersi tylko implant odznacza się na dole... Jak na moje oko dziwnie to wyglada, a piersi po operacji oglądałam wiele. Może poczekaj jeszcze trochę, ale jeśli nadal nie bedziesz zadowolona to nie zostawiaj tego. Mało to nie kosztuje wiec efekt ma być WOW 🤗🤗🤗
  • 1314 odpowiedzi
  • 306 Lubię to
Dzień dobry.
Piersi powinny się jeszcze znacznie poprawić przez najbliższe kilkanaście tygodni - ale konieczne jest nieprzerwane noszenie specjalistycznego stanika modelującego z pasem.
Pozdrawiam serdecznie.
M  |  Gość  |  mazowieckie
  • 5 odpowiedzi
Dzień dobry, Dziękuje Doktorze za zainteresowanie moim przypadkiem. W kwestii pasa nie miałam go w ogóle w zaleceniach, jeżeli chodzi o stanik to w ciągu dnia wg operatora mogę już chodzić w staniku bez fiszbin w nocy zaś jestem w tym pooperacyjnym.

Odpowiedź na: M

  • 1314 odpowiedzi
  • 306 Lubię to
Dzień dobry.
Moje wszystkie pacjentki noszą specjalistyczny stanik modelujący z pasem przez okres do 3 miesięcy po operacji. Proponowałbym spytać Operatora, czy taki pas nie byłby dobrym pomysłem.
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń
ClinicForYou  |  Premium member  |  Wrocław
  • 389 odpowiedzi
  • 51 Lubię to
Witam,
Zdecydowanie za wcześnie, aby oceniać efekty końcowe. Piersi jeszcze w ciągu najbliższych 2-3 miesięcy powinny się ułożyć, także proszę uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiamy
nika2006  |  Gość  |  mazowieckie
  • 57 odpowiedzi
  • 18 Lubię to
Też jestem tyle po operacji. Mój biust wygląda inaczej. Implant ten sam praktycznie bo 370 też mentor okrągłe. Nosilam I noszę stanik no i pas przez miesiąc non stop teraz na noc. Moim zdaniem pas by pomógł żeby piersi zeszły ciut niżej Ale najlepiej pytać lekarza. Zdjęcia moje masz w moim profilu w recenzji jak byś chciała porównać.

Więcej opinii na ten temat

Powiększanie piersi (Augmentacja) - Powiązane videa

Transparentny Lekarz
Specjaliści w Twojej okolicy