6 3

dr n. med. Łukasz Ulatowski

Transparent doctor

Specjalista jest otwarty na opinie pacjentów o zabiegu

(5.0) 100% poleca
Dodaj opinię
Szpital Lux Med Puławska 455, Warszawa, Mazowieckie
Zobacz mapę
Odpowiada w 72 godziny
Zobacz telefon
dr n. med. Łukasz Ulatowski
(5.0) 100% poleca

Opinie (9)

5.0
ogólna ocena
100% poleca
Napisz opinię
Ocena konsultacji
Poproś dr n. med. Łukasz Ulatowski o więcej informacji o zabiegu
i spełnij Twoje marzenia!

Historie (7)

Zmniejszenie biustu o rozmiarze K - dr Ulatowski to mistrz!
Zmniejszenie biustu
Bóle szyi, karku, kręgosłupa, bóle głowy, garbienie się, brak dostępnych staników, ciężko z uprawianiem sportu. Chciałabym mieć biust minimum zmniejszony o połowę, z rozmiaru K

Zdjęcia (6)


Filmy (3)

Poproś dr n. med. Łukasz Ulatowski o więcej informacji o zabiegu
i spełnij Twoje marzenia!

Odpowiedzi na pytania (15)

Jedna pierś zaczerwieniona 2 tyg. po lifcie
Odpowiedź specjalisty · 26 lip 2021

Szanowna Pani, proponuje skontaktować się z lekarzem operującym. Trudno zgadywać co jest powodem. Operator będzie miał najlepszy wgląd w dokumentację i pamięta operację. Przed wizytą pomocne może okazać się badanie USG.... czytaj więcej

Blefaroplastyka a Curacne
Odpowiedź specjalisty · 26 lip 2021

Szanowna Pani, tak, w mojej ocenę będzie to możliwe. Najlepiej jednak ustalić szczegóły z lekarzem operującym. Z poważaniem. Łukasz Ulatowski

Double bubble? Wypadnięcie implantu z kieszeni?
Odpowiedź specjalisty · 12 sty 2021

Szanowna Pani, niechaj Pani wpis będzie przestrogą dla innych kobiet planujących powiększenie piersi. Dobór bardzo dużego implantu, którego wymiary przekraczają szerokość klatki piersiowej jest obarczony większym ryzyki... czytaj więcej

Różny rozmiar piersi po zabiegu zmniejszenia
Odpowiedź specjalisty · 12 sty 2021

Szanowna Pani, proponuje cierpliwie poczekać od 3 do 6 miesięcy po operacji i podzielić się swoimi wątpliwościami z chirurgiem wykonującym operację. Należy pamiętać, że niewielka asymetria piersi występuje prawie u wszy... czytaj więcej

Zabiegi estetyczne u nastolatków
Odpowiedź specjalisty · 27 lis 2020

Szanowna Pani, w mojej ocenie można rozważyć taki zabieg. Nie zdecydowałbym się wykonać operacji nosa przed osiągnięciem pełnoletniości, jednak korekta kwasem jest czasowa więc można ją rozważyć. Łukasz Ulatowski

Prysznic po ściągnięciu szwów
Odpowiedź specjalisty · 20 lip 2018

Szanowna Pani, nie ma zadnych przeciwwskazan do korzystania z pryszsznica. Z powazaniem, Łukasz Ulatowski


Artykuły (2)

Nowoczesna metoda rekonstrukcji piersi
Poproś dr n. med. Łukasz Ulatowski o więcej informacji o zabiegu
i spełnij Twoje marzenia!
dr n. med. Łukasz Ulatowski
(5.0) 9 opinie
- Dodaj opinię