32 4

Dr Iwona Radziejewska-Choma

Transparent doctor

Specjalista jest otwarty na opinie pacjentów o zabiegu

(5.0) 100 % poleca
Dodaj opinię
Saska 6a lok 4, Warszawa, Mazowieckie
Zobacz mapę
Specjalizacje medycyna estetyczna
Zobacz telefon
53
Otrzymane opinie
298
Odpowiedzi na pytania
42
Historie pacjentów

Opinie (53)

5.0
ogólna ocena
100 % poleca
Napisz opinię
Od kilku lat poddaje sie zabiegom wypelniania preparatem Crystalys u Pani doktor Iwony Radziejewskiej. Jestem zachwycona efektami. Za każdym razem czuję sie 100 procentowo zaopiekowana i mam pewność, że jestem w najlepszych rękach. Bardzo polecam .
Poproś Dr Iwona Radziejewska-Choma o więcej informacji o zabiegu
i spełnij Twoje marzenia!

Historie (42)

Lipoliza w klinice Dr Radziejewskiej
Lipoliza iniekcyjna

Polecam zabiegi w klinice Dr Radziejewskiej. Jest lekarzem ogromnej wiedzy i doświadczenia. Doskonałym fachowcem w dziedzinie medycyny estetycznej. Potrafi wczuć się w potrzeby pacjenta, profesjonalnie...

czytaj więcej
Jestem stałą klientką dr Iwony Radziejewkiej
Kwas hialuronowy

Do Pani dr Iwony Radziejewskiej chodzę od 8 lat. Zawsze wychodzę zachwycona efektami. Pani Doktor jest wyjątkowo zaangażowana, ma ogromną wiedzę, doświadczenie i wyczucie. Mam 43 lata i korzystam z zabiegów...

czytaj więcej

Umów wizytę

Umów się na wizytę u tego specjalisty w proponowanych przez nas godzinach. Wybrany ośrodek skontaktuje się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności danej daty.

Umów się na wizytę w klinice:
Poniedziałek 08/03 Wtorek 09/03 Środa 10/03 Czwartek 11/03 Piątek 12/03

Zdjęcia (32)

Filmy (4)

Poproś Dr Iwona Radziejewska-Choma o więcej informacji o zabiegu
i spełnij Twoje marzenia!

Odpowiedzi na pytania (298)

Hashimoto a powiększanie ust
Odpowiedź specjalisty · 1 mar 2021

Dzień dobry. Jezeli TSH jest dobrze regulowane, a przeciwciała są na poziomie najlepiej poniżej 500 j, można wykonać zabieg. Proszę jednak pamiętać, że choroba jest cały czas i ryzyko powikłań jest większe niż u osoby b... czytaj więcej

Opadanie kącika ust po podaniu botoksu w brodę
Odpowiedź specjalisty · 28 lut 2021

Dzień dobry. Prawdopodobnie po lub podczas zabiegu doszło do niewielkiej dyfuzji toksyny w okolicę mięśnia obniżacza wargi dolnej. Jeśli była to niewielka ilość powinna po kilku dniach nastąpić wyraźna poprawa. Jeśli tak... czytaj więcej

Skleroterapia - bandażowanie czy pończocha uciskowa
Odpowiedź specjalisty · 13 lut 2021

Dzień dobry. Pończocha jest zdecydowanie wygodniejszym rozwiązaniem po zabiegu skleroterapii. Daje ona stopniowaną kompresję poprawiając krążenie w obrębie żył powierzchownych. Kiedyś stosowano bandaże ale specjalnie do... czytaj więcej

Korekcja nosa kwasem hialuronowym w przypadku większego garbka
Odpowiedź specjalisty · 13 lut 2021

Dzień dobry. Warto spróbować. Korekta kwasem hiauronowym daje całkiem niezłe efekty nawet przy większych garbkach. Oczywiście decydująca będzie ocena lekarska i kwalifikacja do zabiegu. Pozdrawiam Iwona Radziejewska

Artykułów (9)

Poproś Dr Iwona Radziejewska-Choma o więcej informacji o zabiegu
i spełnij Twoje marzenia!
Dr Iwona Radziejewska-Choma
(5.0) 53 opinie
- Dodaj opinię